RSS

miercuri, 16 decembrie 2009

Stiluri cool ale tinerilor!

Goticii
Sentimente intunecate din cripta!

Darks,waver sau amatorii de cripte-goticii iubesc tot ceea ce este intunecat,ascuns sau mistic.Spredeosebire de punkisti sau hip-hoperi,goticii sunt intunecati,introvertiti si se afla intr-o permanenta cautare a adevaratei indentitati.Sentimentele intunecate sunt precepute ca fascinante.Gastile de gotici se izoleaza de restul lumii,motiv pentru care sunt adesea confundati cu satanisti.Miscarea gotica a luat nastere in Anglia anilor'80 si s-a inparitit apoi in diverse grupuri.

Stil:Parul si hainele sunt negre sau mov,baetii au capul partial ras,poarta cizme butucanoase.Ochii sunt intodeauna macheati cu mult negru,fetele in schim sunt foarte albe ca varul.

Atitudine:Goticii formeaza grupuri inchise,nu doresc sa faca parte din societate,resping valorile burgheziei catalogate ca superficiale.Unii fata de altii dau insa dovada de foarte multa toleranta.

Muzica:sound intunecat,cu teme frecevent legat de fobii sau moarte.Thr Cure,Sisters Of Mercy,Alien Sex Fiend,Lacrimosa,VNV Nation,Covenant,Dimmu Borgir.

Punk-istii
Protesteaza contra fitosilor!
Umbla pe strazi si in diverse locuri obscure si socheaza cu vestimentatia lor. Sunt anti-reguli si protesteaza contra orice inseamna fita. Aceasta miscare s-a produs in anii 70′, in Anglia. Atunci aveau Motto-ul : No future! Cel de astazi este : Punk’s not dead!

Stil: geci de piele, pantaloni in carouri, tricouri taiate si cizme butucanoase. Au frizuri cu tepi si creste asortandu-le cu accesorii de genu’ : curele cu tinte, ace de siguranta, piercing -uri, tatuaje si orice poate speria “oamenii normali”!

Atitudine: de protest si nu dau doi bani pe reguli sau pe viitor si traiesc la limita.

Muzica: Sex Pistols, Ramones, Social Distortion, Stick of it All sau Pennywise.

Techtonicii
Noul stil de dans al clubber-ilor

Ei sunt ultimul racnet. trend-ul vine din Franta si a ajuns sa cucereasca toata Europa. Cel mai important lucru pentru ei este sa fie petrecere. Muzica electronica, un stil de dans robotic si hainele cool apartin acestui cult. Spre deosebire de altii acestia refuza drogurile.

Stil:Cand danseaza isi petrec bratele salbatic pe deasupra capului, corpul tremura si picioarele se incruciseaza ca si cum ar fi din cauciuc. Baietii poarta tricouri mulate, de multe ori geci, asortate la jeansi slim-cut. Fetele insa prefera culorile stridente. Ca frizuri baietii prefera parul scurt in fata si lung in spate sau crestele, fetele bretonul cu suvite colorate.

Atitudine: Nu suporta drogurile sau alcoolul dar adora energizantele. Nu prea se intalnesc decat pentru a dansa sau pentru a petrecere, nu sunt atat de dependenti de gasca cum sunt Emo sau Hip-Hop-erii.

Muzica : David Guetta, Dim Chris, Dj Dess, Yelle sau DJ Rvb.

Hip-Hop-erii
Cultul lor vine din ghetto-uri

Poarta haine sport foarte cool, asculta rap si danseaza breakdance. Stilul se trage din cultura ghetto-urilor din SUA. In Europa, muzica Hip-Hop reprezinta cultul copiilor de cartier, care utilizeaza cuvinte si un limbaj in general foarte dur.

Stil:haine Sportwear, Basecaps, asortate cu bijuterii mari si stralucitoare. Fetele au un stil de tipul “bitch”, obraznic si extrem de sexy.
Atitudie: comportamentul arogant este obligatoriu. Gasca acestora este ridicata la rang de familie.

Muzica : Bushido, Sido, Eminem, Azad, Tupac, Dr.Dre sau 50 Cent.

EMO-istii
Visatorii sensibili

Din scena punk si hardcore s-a nascut stilul EMO. Sunt sensibili, emotivi, gandesc pozitiv dar au o inclinatie spre melancolie. Adora petrecerile si vor sa se distreze impreuna.


Stil:Baietii emo poarta roz si se machiaza ca fetele cu negru la ochi si pe unghii. Se spune ca ar fi depresivi si ca se automutileaza ( vezi stirile de la ora 5 :)) ). Poarta haine fie inchise la culoare, fie foarte colorate. Au frizuri in stil manga: suvite colorate, par intins cu placa, care acopera fata pe jumatate. Adopta cat mai multe accesorii colorate.

Atitudine:Sunt copiii dragostei, sunt visatori, profunzi, emotionali si nu le este rusine de sentimentele lor.

Muzica: Jimmy Eat World, Panic at the Disco sau Funeral for a Friend.

1 comentarii:

Madalina spunea...

sunt un om normal:)):))

Trimiteți un comentariu